Velkommen til min blog

Dette er min blog tilhørende faget værksted, natur og teknik. Den indeholder billeder af min biotop, tagne/maleopgaver og hvad vi ellers laver i faget.

tirsdag den 14. juni 2011

Biotopopgave 4

I biotopopgave 4 har jeg levet to forskellige aktiviteter til to forskellige brugergrupper. Den første var en aktivitet, hvor de store børn i en børnehave skulle til stranden for at samle ting ind til en figur.

En sten er ikke bare en sten, de findes i et utal af farver, former og størrelser. Tager man en op og betragter den, vil man måske opdage at der er hul igennem eller at der er andre særlige kendetegn ved netop den sten. Nogle sten glinser i solen, andre kan man tegne med og andre igen har måske rester af et fossil i. Stenens ”alder” er umulig at bedømme, alene det er jo en fascinerende tanke, men et er sikkert, den var her langt langt før os der betragter dem kom til. Hvis man går en tur ved stranden og samler en masse sten sammen kan man tage dem med hjem og lave forskellige ting med dem.

Her er resultatet


Den anden aktivitet var for en brugergruppe på et beskyttet værksted. Aktiviteten gik ud på at gå en tur i naturen og finde blomster, slå dem op og finde deres navn og mulig anvendelse. Hjemme blev de indsamlede blomster lagt i pres og derefter limet på et billede.
Blomster er rigtig smukke at se på når de står i flor i naturen eller plukket ind og sat i en vase. Men det smukke vare ikke ved. Blomsterne visner og taber bladene. Derfor går min anden aktivitet ud på at ”forlænge” blomsternes liv, ved at fremstille et billede at tørrede blomster.


Her ses resultater


Det var to rigtig hyggelige og gode aktiviteter. Bare det at komme ud i naturen med en brugergruppe og opleve, hvad den byder. Opleve alle de æstetiske indtryk og bare nyde det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar